Ajankohtaista

Uusi palvelu reseptilääkkeen varaamiseen älykännykällä 14.5.2020

Käytössämme on nyt uusi Mobiiliresepti-palvelu!

Palvelun avulla asiakkaidemme on mahdollista varata sähköisellä reseptillä määrättyjä reseptilääkkeitään meiltä etukäteen omalla älypuhelimellaan ja noutaa varaamansa lääkkeet apteekista.

Receptum Oy:n Mobiiliresepti-sovellus mahdollistaa yhden tai useamman lääkkeen varaamisen kerralla. Tarvitset vain älypuhelimen (Android- tai iOS-käyttöjärjestelmät) sekä lääkärin tulostaman potilasohjeen tai itse Kanta-palveluista tulostetun yhteenvedon sähköisistä resepteistä. Itse sovelluksen käyttäminen on helppoa.


Toimi näin:

1.  Lataa Mobiiliresepti-sovellus puhelimeesi maksutta Google Play -kaupasta tai App Storesta

2.  Käynnistä sovellus

3.  Skannaa sovelluksella tarvitsemiesi lääkkeiden viivakoodit potilasohjeesta/yhteenvedosta

4.  Valitse apteekiksi Nousten apteekki

5.  Syötä puhelinnumerosi ja lähetä varaus

6.  Odota, niin me otamme yhteyttä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä

Sovellus lähettää apteekille vain potilasohjeen viivakoodin tietueen, jolloin apteekki pystyy hakemaan pyytämäsi reseptin tiedot reseptikeskuksesta. Sovellus ei siis siirrä henkilötietoja, joten Mobiiliresepti-sovellus on tietoturvallinen käyttää.

Kysy lisätietoja apteekistamme.


Aukioloaika

Pyhäinpäivänä 31.10.2020 suljettu

Uudet avainapteekkilaiset 9.8.2018

Meillä Suomessa tutkintoa tavoittelevia opiskelijoita on noin 1,3 miljoonaa. Luku sisältää  ihan kaikki opiskelijat esiopetuksesta yliopistoon, lapsista aikuisopiskelijoihin ja kaiken siltä väliltä. Määrä on miltei neljännes kansasta. Hyvä niin, koska piskuisella Suomella ei ole mittavia luonnonvaroja. Niiden sijaan me tarvitsemmekin osaavia ihmisiä nyt ja tulevaisuudessa. Tänäkin vuonna jonkin koulutuksen aloittaa noin 290 000 opiskelijaa. Useilla heistä se tietää muuttoa vieraalle paikkakunnalle. Kun äiti ei ole enää auttamassa, on hyvä tukeutua osaavan ammattilaisen puoleen myös terveysasioissa. Apteekissa neuvotaan, kuinka monipuolista ruokavaliota pitää täydentää vitamiineilla, hivenaineilla ja rasvahapoilla.

Me Nousten apteekissa haluamme myös opiskella ja uudistua asiakkaidemme hyväksi. Olemme liittyneet Avainapteekki-perheeseen 1.8.2018 vankistaaksemme osaamistamme Avainapteekkilaisten oman Avainakatemian avulla ja samalla pystymme tarjoamaan myös laajemman tarjousvalikoiman ja kilpailukykyisemmät hinnat. Tervetuloa apteekkiin, jossa opiskelumme tulokset ovat käytettävissäsi, lähellä sinua.

toivoo

Nousten apteekin porukka